Contact opnemen met Bongkoch is gemakkelijk en eenvoudig:

Informatie en reserveren, of het aanvragen van cadeaubonnen:

Telefoonnummer: 085-3016657

Voor meer informatie over onze diensten of om een reservering te maken, kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefoonnummer. Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Overweeg dan een van onze cadeaubonnen, ideaal voor een speciale gelegenheid of gewoon om iemand te verwennen. Neem gerust contact met ons op voor de aanschaf en personalisatie van uw cadeaubon.

Ontspanning en welzijn

Bij Bongkoch Thaise Massage en Wellness staan uw ontspanning en welzijn centraal. Ons toegewijde team van professionele masseurs brengt de authentieke Thaise massagetechnieken naar u toe, met behandelingen die zorgvuldig zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften. In onze rustgevende en gastvrije omgeving bieden wij een scala aan massages en wellness-behandelingen, die niet alleen gericht zijn op het verlichten van spanning, maar ook op het bevorderen van een algeheel gevoel van balans en harmonie. Bezoek Bongkoch voor een verkwikkende ervaring die zowel lichaam als geest zal verjongen.

Direct reserveren

Een Oase van Ontspanning en Welzijn!

In de bruisende wereld van wellness en ontspanning is Bongkoch.nl een opvallende naam die bekend staat om zijn toewijding aan het bieden van verkwikkende ervaringen. Gelegen te midden van rustige omgevingen en met een team van ervaren therapeuten, is Bongkoch een ware oase voor degenen die op zoek zijn naar herstel van lichaam en geest.

De verscheidenheid aan behandelingen aangeboden door Bongkoch.nl strekt zich uit over een breed scala, met aandacht voor individuele behoeften en voorkeuren. Van ontspannende aromatherapie tot revitaliserende wellnesssessies, het aanbod is ontworpen om te voldoen aan de diverse wensen van de cliënten.

Wat maakt Bongkoch speciaal?

Wat Bongkoch onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van de aangeboden diensten, maar ook de zorgzame en gastvrije sfeer die in de praktijk wordt gecreëerd. Het team van Bongkoch streeft ernaar om elke bezoeker een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden, waarbij de focus ligt op het bereiken van innerlijke harmonie en welzijn.

Naast de diverse behandelingen en aangename sfeer, biedt Bongkoch ook het gemak van online boeken, waardoor het plannen van een welverdiende sessie moeiteloos wordt. De boekingsapplicatie is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat klanten met slechts een paar klikken hun behandeling kunnen reserveren op een tijdstip dat bij hen past.

Massages

contactpagina

Bongkoch Thai Massage en Wellness

 

Bongkoch

Marsdiepstraat 174 1784 AT Den Helder Telefoon: 085-3016657 in**@bo******.nl Ingeschreven bij KvK ter Alkmaar onder nummer: 86513850

Contactformulier

Contact form Contactpagina